השפית הבאה 6: משימה שניה – נוגה רוזן

יוסי ברויער Comments Off on השפית הבאה 6: משימה שניה – נוגה רוזן
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

אינסייד אוט סושי בציפוי פנקו

 

  • 2 כוסות אורז מיוחד לסושי או אורז עגול
  • 2 כפיות חומץ אורז(אפשר גם חומץ רגיל)
  • כפית מלח
  • כפית סוכר
  • 2 כוסות מים
  • דפי נורי-אצות דגים.
  • סלומון מעושן
  • בטטה
  • אבוקדו
  • פירורית פאנקו של אסם
  • שמן לטיגון.
  • רוטב סויה בסגנון סיני של אוסם

 

לאורז:

 

  • מרתיחים בסיר 2 כוסות מים עם כפית מלח,כפית סוכר ו2 כפיות חומץ מוסיפים את האורז ומבשלים כד שהמים מתייבשים והאורז מוכן.
  • מצננים את האורז

 
למלית:

 

  • מבשלים את הבטטה שלא תהיה מידי רכה וחותכים לרצועות. גם את האבוקדו והסלמון חותכים לרצועות. ניתן להוסיף כל ירק שאוהבים מלפפונים, גמבה, גזר וכו'..

 

הרכבת המנה:

 

  • חוצים דף נורי ל-2
  • מרטיבים את הידיים במים לוקחים מהאורז המצונן כדור ומדביקים אותו על האצה בצד המחוספס.
  • משטחים על פני כל האצה וכשהאורז משוטח יפה ובאופן שווה
  • הופכים את האצה ומניחים קרוב לקצה את הירקות והדג
  • מגלגלים לרול מהודק בעזרת מחצלת.
  • טובלים את הרול בביצה טרופה ובפירורית פאנקו
  • מטגנים בשמן עמוק
  • וחותכים ל6 חתיכות סושי שוות.
  • מגישים עם רוטב סויה.

בתאבון



0 תגובות